Adres Franseplaats 1 6511 VS Nijmegen
Telefoon 024 365 6708 - Mail info@plaats1.com

Vier Valentijn bij Plaats1…

Bij Plaats1 wordt gekookt met liefde. En dat proef je. Kom daarom op dinsdag 14 februari samen bij Plaats1 eten en laat je verrassen door de koks met een Valentijnsmenu. Begin de avond met een combinatie van aperitiefhapjes voor wat `mondvermaak` en kies vervolgens voor het driegangenmenu € 32,50, of de Plaats1 Proeverij (vier gangen) € 34,50 en laat je verleiden door zinnenprikkelende gerechten. Op Valentijnsdag serveren we op verzoek een bijzonder liefdevol aperitief (€ 5,00) om de avond mee te beginnen en krijgt ieder verliefd paar huisgemaakte hartenbonbons bij de koffie of thee. Lekker romantisch.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van heerlijke nieuwtjes over Plaats1, zoals nieuwe menukaarten en bijzondere aanbiedingen? Meld je dan aan voor de Plaats1 Nieuwsbrief, door je e-mailadres hier in te vullen.


Deel Plaats1 met vrienden!


Routebeschrijving Plaats1

Plaats1 is met auto of taxi te bereiken. Maak voor langer parkeren gebruik van een van de P-garages in het centrum of het OV en wandel verder naar Plaats1. Kijk voor de ligging van Plaats1 en een routebeschrijving op Google maps.