Adres Franseplaats 1 6511 VS Nijmegen
Telefoon 024 365 6708 - Mail info@plaats1.com

Nieuwe menukaart voorjaar…

De koks van Plaats1 zijn er al weer een hele tijd druk mee: sinds een paar dagen is er een nieuwe menukaart vol frisse voorjaarssmaken. Denk bijvoorbeeld aan de spaghetti van La Vialla met vongole, gamba`s, zeekraal en citroen-salieboter. Of lamsbout uit de oven met Hemelse mosterd, gegrilde voorjaarsgroenten en aardappel in rozemarijnroom. Voor de liefhebbers van fish & chips: deze blijft voorlopig op de kaart staan. Ook de lunchgerechten zijn helemaal van dit seizoen, zoals de salade met pancetta, babyspinazie en groene asperge.  Of een dorstlessende smoothie met mango, citroengras en yoghurt. En een ijskoffie bereid met verse espresso. Dat wordt weer genieten bij Plaats1!

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van heerlijke nieuwtjes over Plaats1, zoals nieuwe menukaarten en bijzondere aanbiedingen? Meld je dan aan voor de Plaats1 Nieuwsbrief, door je e-mailadres hier in te vullen.


Deel Plaats1 met vrienden!


Routebeschrijving Plaats1

Plaats1 is met auto of taxi te bereiken. Maak voor langer parkeren gebruik van een van de P-garages in het centrum of het OV en wandel verder naar Plaats1. Kijk voor de ligging van Plaats1 en een routebeschrijving op Google maps.