Adres Franseplaats 1 6511 VS Nijmegen
Telefoon 024 365 6708 - Mail info@plaats1.com

kerst 2017

kerst vierkant

Van 15 t/m 26 december presenteren we een onvergetelijk kerstmenu. In de periode 15 t/m 23 december is het ook mogelijk om van de menukaart te bestellen. Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag serveren we alleen het kerstmenu. Op eerste en tweede kerstdag is het uitsluitend mogelijk om voor het het vier- of vijfgangenmenu te reserveren. Voor de liefhebber serveren we bij het menu bijpassende wijnen (6.00/glas). We schenken ook halve glazen of een bobarrangement. We houden graag rekening met allergieën en andere (di)eetwensen, wanneer deze van tevoren bij ons bekend zijn.

BEKIJK HET KERSTMENU 2017

Op 25 en 26 december is Plaats1 overdag geopend voor een feestelijke kerstbrunch. Het is mogelijk te reserveren tusen 11:30-14:30u.

KERSTBRUNCH 2017

Ook dit jaar koken Daan en zijn team een restaurantwaardig thuismenu. Met enkele handelingen maak je de gerechten van de chef af in eigen keuken. Het is het derde jaar op rij dat we met succes deze formule presenteren. Geen boodschappenlijsten en uren in de keuken, maar wel een super smakelijk kerstmenu bij jullie thuis. Je kunt het menu komen ophalen bij Plaats1, of laten bezorgen.

THUISMENU 2017

RESERVEREN

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van heerlijke nieuwtjes over Plaats1, zoals nieuwe menukaarten en bijzondere aanbiedingen? Meld je dan aan voor de Plaats1 Nieuwsbrief, door je e-mailadres hier in te vullen.


Deel Plaats1 met vrienden!


Routebeschrijving Plaats1

Plaats1 is met auto of taxi te bereiken. Maak voor langer parkeren gebruik van een van de P-garages in het centrum of het OV en wandel verder naar Plaats1. Kijk voor de ligging van Plaats1 en een routebeschrijving op Google maps.