Adres Franseplaats 1 6511 VS Nijmegen
Telefoon 024 365 6708 - Mail info@plaats1.com

31-05 | 18/6 Vaderdag

Moederdag 2017

Zondag 18 juni is het Vaderdag.

We serveren vanaf 17:30 ons verrassingsmenu, maar dan nét even anders. In elk gerecht zijn elementen verwerkt die op de Big Green Egg bereid zijn. Bij alle gangen hebben we een bijpassend glas bier van Brouwerij de Hemel geselecteerd. Liever bijpassende wijnen?
Dat mag natuurlijk ook (5.75/ glas).

RESERVEREN

Plaats1 is vanaf 12:00u geopend voor lunch. Wil je `s middags genieten van bovenstaand menu? Kies dan voor het lunchmenu of Chef`s lunchmenu (27.50/ 33.00 p.p.).
Kiezen van de dagkaart is ook een goed idee. We hebben onder meer een heerlijk broodje lamshamburger op de kaart staan of een stevige croque monsieur, huisgemaakte bitterballen en zeven verschillende bieren van Brouwerij de Hemel.

BEKIJK HET DAGMENU

De Big Green Egg is een keramische barbecue die gebruikt wordt voor het bereiden van producten op veel verschillende manieren. Door het materiaal en de vorm met deksel blijft alles erg sappig en dringen smaken dieper door.
Op de Big Green Egg kun je roken, grillen, bakken, stoven, gratineren en nog veel meer.
Bij kundig gebruik wordt bij een bereiding op de BGE een stoere en verslavend goede smaak ontwikkeld.

Wil jij en/of je vader (beter) leren koken op de Big Green Egg? Al jarenlang geeft Daan workshops bij Plaats1 op de maandagen, als het restaurant verder gesloten is.
Je kunt de workshop ook cadeau geven natuurlijk!

MEER INFO EN DATA WORKSHOPS

BESTEL EEN CADEAUBON

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van heerlijke nieuwtjes over Plaats1, zoals nieuwe menukaarten en bijzondere aanbiedingen? Meld je dan aan voor de Plaats1 Nieuwsbrief, door je e-mailadres hier in te vullen.


Deel Plaats1 met vrienden!


Routebeschrijving Plaats1

Plaats1 is met auto of taxi te bereiken. Maak voor langer parkeren gebruik van een van de P-garages in het centrum of het OV en wandel verder naar Plaats1. Kijk voor de ligging van Plaats1 en een routebeschrijving op Google maps.