Adres Franseplaats 1 6511 VS Nijmegen
Telefoon 024 365 6708 - Mail info@plaats1.com

06 09 | 24/9 summer don`t go

S U M M E R   D O N ` T   G O 

insta-summer-dont-go


Op zondag 24 september is het tussen 16:00 – 20:00 extra gezellig bij Plaats1. De delicatesse meneer staat voor je klaar en serveert  kleine pizza`s en oesters op verschillende manieren bereid. We serveren de hapjes vanaf 3.00/ stuk. Dit smakelijke bedrijf is net gestart door souschef Luca en zijn broer Fabio, die de lekkerste producten verkopen en vanuit hun kleine foodtruck (een omgebouwde Piaggio Ape) cateren op verschillende locaties. Plaats1 vult deze namiddag aan met een kleine kaart en verzorgt heerlijke wijnen die we uit magnums schenken (vanaf 5,75/ glas). Als je verzekerd wilt zijn van een tafeltje is het mogelijk om te reserveren, maar we houden ook ruimte vrij voor spontane bezoekers.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van heerlijke nieuwtjes over Plaats1, zoals nieuwe menukaarten en bijzondere aanbiedingen? Meld je dan aan voor de Plaats1 Nieuwsbrief, door je e-mailadres hier in te vullen.


Deel Plaats1 met vrienden!


Routebeschrijving Plaats1

Plaats1 is met auto of taxi te bereiken. Maak voor langer parkeren gebruik van een van de P-garages in het centrum of het OV en wandel verder naar Plaats1. Kijk voor de ligging van Plaats1 en een routebeschrijving op Google maps.