Adres Franseplaats 1 6511 VS Nijmegen
Telefoon 024 365 6708 - Mail info@plaats1.com

Groepen

Heb je iets te vieren en wil je wat bijzonders?
We denken graag met je mee als het om eten & drinken gaat.

Ook voor zakelijke doeleinden heeft Plaats1 mogelijkheden.

     

In Plaats1 hebben we ruimte voor groepen tot circa 70 personen voor een diner aan tafel en tot 120 personen voor een walking dinner of feest.
Voor grotere gezelschappen (tussen 40 en circa 120 personen), verhuren we zo nu en dan het hele restaurant.
Groepen vanaf 15 personen kunnen op aanvraag ook op maandag reserveren.

diner
Aan groepen vanaf 7 personen serveren we `s avonds een verrassingsmenu. Je hoeft niet te kiezen, maar laat je verrassen door de koks! En dat kun je met een gerust hart doen. Op de pagina reserveren, zie je welke mogelijkheden er zijn.

lunch
Aan groepen vanaf 10 personen serveren we één van de volgende lunches:
Dutch lunch – kleine lunch bestaande uit een belegd broodje, huisgemaakt soepje, mini-quiche en een drankje (koffie/thee/melk/ fris) € 14,50 p.p.
Lunchmenu – verrassingsmenu bestaande uit twee hartige gangen, gevolgd door zoete lekkernijen € 27,50 p.p.
Chef`s lunchmenu – verrassingsmenu bestaande uit twee hartige gangen waaronder chef`s special, gevolgd door zoete lekkernijen € 33,00 p.p.
Feestelijke lunchtafel (alleen op reservering) – huisgemaakt soepje, verschillende luxe belegde broodjes & sandwiches, brioches met cream en jam, quiches en verschillende salades in het midden op de tafel(s) € 20,00 p.p.
Lazy Lunch ons antwoord op HIGH TEA – de lekkerste zoete en hartige hapjes in twee rondes geserveerd, diverse soorten Betjeman and Barton thee, verse kruidenthee of (in het seizoen) huisgemaakte ice tea en koffie naar keuze, keuze uit: glas verse jus/ Cava/ Elderflower (0%) € 24,75 p.p.

kookworkshops
Kookworkshops worden op afspraak of uitnodiging verzorgd op maandagavonden, voor groepen van 7 – 12 personen.

op locatie
Plaats1 verzorgt diners, workshops en catering op locatie, wanneer gewenst compleet met aankleding, zowel voor zakelijke als privégelegenheden.

private dining
Zo nu en dan verhuren we het hele restaurant aan grote gezelschappen.  We kunnen ook een gedeelte van het restaurant inrichten voor een besloten diner of feestje. Op maandag zijn er mogelijkheden voor private dining/ brunch/lunch/ vergadering vanaf 10 personen. Mail gerust je wensen of voor meer informatie over de mogelijkheden naar: info@plaats1.com

feestelijke gelegenheden
(Een deel van) je bruiloft of promotie vieren bij Plaats1? Of heb je specifieke wensen voor een andere feestelijke gelegenheid? Zet je wensen op papier en mail ons via het contactformulier of rechtstreeks naar info@plaats1.com.

Reserveren kan via het reserveringsformulier, of gebruik voor andere vragen de contactpagina.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van heerlijke nieuwtjes over Plaats1, zoals nieuwe menukaarten en bijzondere aanbiedingen? Meld je dan aan voor de Plaats1 Nieuwsbrief, door je e-mailadres hier in te vullen.


Deel Plaats1 met vrienden!


Routebeschrijving Plaats1

Plaats1 is met auto of taxi te bereiken. Maak voor langer parkeren gebruik van een van de P-garages in het centrum of het OV en wandel verder naar Plaats1. Kijk voor de ligging van Plaats1 en een routebeschrijving op Google maps.