Adres Franseplaats 1 6511 VS Nijmegen
Telefoon 024 365 6708 - Mail info@plaats1.com

Eten & Drinken

Bekijk hier de menukaart en de wijnkaart najaar 2014.

Plaats1 houdt van puur en ambachtelijk eten op het ritme van de seizoenen. Smaak staat voorop! Voor de eigenzinnige gerechten op de kaart wordt gebruik gemaakt van lokale producten, liefst uit de omgeving. En soms komt lekkers van wat verder weg. Plaats1 vindt het belangrijk dat producten eerlijk worden verkregen, met respect voor mens, dier en natuur. Dat komt de smaak ten goede!

 Plaats1 is dé plek om `s ochtends te genieten van een lekker ontbijtje, tussen het winkelen door nieuwe energie op te doen met een lunch & smoothie, of je een hele avond te laten verwennen met kleine, prikkelende gerechten.

      The more you eat, the less flavor.
The less you eat, the more flavor.


Chinese wijsheid

De gerechten op de avondkaart zijn allemaal geportioneerd als een voorgerecht. Zo kun je op een avond genieten van verschillende smaken, bijvoorbeeld drie gerechten en een dessert. Ook voor een snel en smakelijk gerecht vooraf aan een bioscoopbezoek of alleen een toetje aan het eind van de avond, ben je bij Plaats1 van harte welkom!

Ook voor high tea kun je bij Plaats1 terecht.
Met een grote pot thee en huisgemaakte heerlijkheden even helemaal tot rust komen en bijkletsen met vriendinnen. Of met je moeder. Vergeet niet van tevoren te reserveren!

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van heerlijke nieuwtjes over Plaats1, zoals nieuwe menukaarten en bijzondere aanbiedingen? Meld je dan aan voor de Plaats1 Nieuwsbrief, door je e-mailadres hier in te vullen.


Deel Plaats1 met vrienden!


Routebeschrijving Plaats1

Plaats1 is met auto of taxi te bereiken. Maak voor langer parkeren gebruik van een van de P-garages in het centrum of het OV en wandel verder naar Plaats1. Kijk voor de ligging van Plaats1 en een routebeschrijving op Google maps.