Adres Franseplaats 1 6511 VS Nijmegen
Telefoon 024 365 6708 - Mail info@plaats1.com

Eten & Drinken

Bekijk hier het DAGMENU, AVONDMENU en WIJNKAART najaar 2017.

Plaats1 verzorgt workshops `Koken op de Big Green Egg` voor beginners en gevorderden.

evabloem_restaurant-plaats1-045

Plaats1 heeft een ambachtelijke seizoensgebonden keuken. We vinden het belangrijk dat producten eerlijk worden verkregen, met respect voor mens, dier en natuur. Dat komt de smaak ten goede!

De gerechten op de avondkaart zijn allemaal geportioneerd als een voorgerecht. We serveren naast de kaart een verrassingsmenu met gerechten van hetzelfde formaat. Zo kun je op een avond genieten van verschillende smaken, bijvoorbeeld drie gerechten en een dessert. Ook voor een snel en smakelijk gerecht voorafgaand aan een concert, of om aan het eind van de avond alleen een dessert te komen eten, ben je bij Plaats1 van harte welkom!

Naast de avondkaart serveren we ook diverse brunch- en lunchgerechten, huisgemaakte taarten en verschillende borrelhapjes.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van heerlijke nieuwtjes over Plaats1, zoals nieuwe menukaarten en bijzondere aanbiedingen? Meld je dan aan voor de Plaats1 Nieuwsbrief, door je e-mailadres hier in te vullen.


Deel Plaats1 met vrienden!


Routebeschrijving Plaats1

Plaats1 is met auto of taxi te bereiken. Maak voor langer parkeren gebruik van een van de P-garages in het centrum of het OV en wandel verder naar Plaats1. Kijk voor de ligging van Plaats1 en een routebeschrijving op Google maps.